Kurser

Edoctum finns i Stockholm men utför uppdrag i hela landet.

Utbildningar ges för små och stora grupper, för nybörjare eller experter. Här är några av de program och uppdrag som ofta efterfrågas:

Excel för självlärda

Många som jobbar i Excel har aldrig fått någon riktig utbildning i programmet, vilket ofta leder till att man inte jobbar effektivt. Excel för Självlärda är en kurs som är anpassad för dig som jobbat i Excel tidigare men känner att du skulle jobba mer effektivt om du bara visste hur man gjorde. Excel för Självlärda har också kommit ut som bok – du kan köpa den här!

Jobba smartare med OneNote och Outlook

I snitt lägger kontorsarbetande 30% av sin tid på att läsa och skicka mail. I utbildningen jobba smartare får du lära dig hur du kan lägga mindre tid på att hantera din inbox, smarta sätt att jobba med uppgiftslistor och organisera vad du ska göra.

Seminarier om Office 365

Office 365 har sedan det släpptes blivit en av de mest populära molntjänsterna i världen. Men vad är egentligen Office 365 och vad innebär det egentligen att jobba molnbaserat? I Edoctums många seminarier får du snabbt en överblick av hela Office 365 och hur det skiljer sig från de tidigare Office-programmen.

Fokusutbildningar i Office-programmen

Med över 20 års erfarenhet av att jobba i alla Office-program ger Edoctum utbildningar i alla de stora Office-programmen så som Word, PowerPoint, Excel och Outlook – skräddarsytt efter dig eller din grupp.